Pisteet jäivät Tyrnävälle

Tiistai-illan vierasottelu Pohjois-Pohjanmaalla päättyi Tyrnävän Tempauksen voittoon lukemin 2-0 (8-7, 5-2).

Ottelun ensimmäisellä jaksolla kajaanilaiset sortuivat harhaheittoihin ja helpohkoihin räpylävirheisiin, joista kertovat kolmannessa vuoroparissa päästetyt kuusi juoksua. Tyrnäväläisten hurmoksesta huolimatta Kajaanin Pallokerho aloitti jakson lopulla takaa-ajon, mutta hyvästä loppukiristä huolimatta jakso päättyi vieraiden harmiksi kotijoukkueen 8-7 voittoon.

Toisen jakson ensimmäinen sisävuoro alkoi kajaanilaisittain lupaavasti, kun ottelussa kakkospalkinnon saanut Mette Leskinen (4 lyötyä, KL 4/7) iski pallon merkistä väliin. KPK joutui kuitenkin luopumaan johtoasemastaan toisessa vuoroparissa, kun tyrnäväläiset puhkaisivat sisävuorollaan ulkokenttää yksi toisensa perään. Kajaanin Pallokerho kavensi tilanteeksi 4-2 Mette Leskisen kotiuttaessa kajaanilaisten ykköspalkitun Tiia Jokelan (2 tuotua, KL 6/6) polttolinjasta aina takakentälle asti sirvahtaneella lyönnillä. TyTe lisäsi vielä johtoaan, johon kajaanilaiset eivät viimeisen sisävuoron kahdella kotiutusyrityksellä enää pystyneet vastaamaan. Ottelun toinen jakso päättyi lukemin 5-2 ja näin ollen kolme pistettä jäivät Tyrnävälle.

Seuraavan kerran Kajaanin Pallokerhon edustusjoukkue pelaa sunnuntaina 2.8. kotikentällään alkukaudella voitosta voittoon pelannutta Vaasan Mailattaria vastaan. Ottelu alkaa Liikuntapuiston kentällä klo 16:00, tervetuloa!