Kausi päättyi voittoon!

Kajaanin Pallokerho päätti kautensa voittoon kotiyleisön edessä. Panoksettomassa ottelussa Kajaanin Pallokerho pelasi vapautunutta sisäpeliä ja jokaiselle pelaajalle merkittiin vähintään yksi tehomerkintä. Kajaanin tehoikkaimmat pelaajat olivat Mari Kemppainen ja Mette Leskinen. Ottelu päättyi lukemiin 2-0 (8-1, 11-9).

KPK karkasi heti ensimmäisen aloittavalla ottelussa 3-0 johtoon. Ensimmäinen juoksu syntyi vapaassa takatilanteessa, mihin etenijäjokeri Tuuli Toiviainen kävi lyömässä pystymailalyönnin väliin ja tällä lyönnillä kotipesään karkasi Tiia Jokela. Tämän jälkeen Mari Kemppainen sivalsi Tuuli Toiviaisen kotipesään sekä Heta Juvonen löi pallon väliin Mette Leskisen tulessa merkistä kotiin. Puijottaret eivät saaneet omaa sisäpeliään käyntiin missää kohtaa jaksoa ja ensimmäisen jakson loppulukemiksi kirjattiin 8-1.

Toisella jakson alussa ensin KPK jätti Puijottaret ensin nollille ja teki tasoittavalla vuorolla kaksi juoksua. Tämän jälkeen Puijottarien sisäpeli alkoi aukeamaan Jenni Ylösen kunnarin ja kahden tavallisen juoksun ansiosta. Omalla tasoittavallaan KPK:n Mari Kemppainen löi pallon kakkosjatkeelta läpi ja kotiin juoksivat Heta Juvonen ja Sara Moilanen. Lisäksi Mette Leskinen löi vielä Mari Kemppaisen kotiin. Tilanne kahden vuoroparin jälkeen 5-3. Tämän jälkeen oli vuorossa KPK:n heikko ulkovuoro missä harhaheittojen avustuksella Puijottaret saivat viisi juoksua. Kajaanin tasoittavalla vuorolla ensin Mari Kemppainen löi yhden juoksun ja tämän jälkeen oli Mette Leskisen vuoro lyödä kakkosjatkeelta läpi ja tuloksena kaksi juoksua lisää. Tilanne oli ennen viimeistä vuoroa 8-8. Puijottaret löi sisävuorollaan ottelun jatkumiseen tarvittavan yhden juoksun, joten KPK pääsi vielä kerran pelaamaan sisävuoron kesälle 2020. Kesän viimeinen sisävuoro päättyi Heta Juvosen vapaassa takatilanteessa lyömään läpilyöntiin kolmosluukusta. Kotiin kirmasivat Tuuli Toiviainen ja Tiia Jokela sekä Heta Juvonen kävi tyylittelemässä kunniajuoksun. Toinen jakso päättyi lukemiin 11-9.

KPK:n palkitut: 1. Heta Juvonen (1+3 lyötyä, 3 tuotua, kl 6/9) 2. Mari Kemppainen (5 lyötyä, 3 tuotua, kl 7/11)

Iso kiitos kaikille kannattajille ja yhteistyökumppaneille tuesta! Nähdään taas ensi kaudella pesiskentillä!