KPK:n naisten pesiskaudelle komea huipennus

KPK:n naisten pesiskaudelle komea huipennus

Kajaanin Pallokerhon pesiskausi saa ensi lauantaina komean huipennuksen, kun haasteottelussa liikuntapuistossa kohtaavat KPK:n B-tyttöjen superpesiksen 2008 SM-kultajoukkue ja Arttu All Stars eli naisten Suomensarjan voittanut ja Ykköspesikseen noussut KPK:n edustusjoukkue 2018.

KPK:n B-tyttöjen joukkueeseen ovat tulossa pelaamaan mm. 9-kertainen Itä-Länsi-pelaaja ja naisten tämän vuoden Suomen mestari Marjukka Urpelainen, Laura Karjalainen, Hanna Airakśinen (o.s. Väisänen), Titta Kemppainen (o.s. Liuski), Inga Lamberg, Emmi-Kaisa Raitio, Minna Kettunen ja Marita Kokkonen. Joukkueen pelinjohtaja on Pentti Määttä.

KPK:n B-tyttöjen vastustaja SM-finaaleissa 10 vuotta sitten oli Rauman Fera. KPK voitti sen kotiottelussa 20.9. 260 katsojan edessä 2-0 (8-6, 3-1) ja seuraavana päivänä Raumalla 1-0 (1-1, 3-2) Feran lukkarin Emmi Kylä-Kausen huippupelistä huolimatta.

KPK:n B-tyttöjen Suomen mestaruus 2008 oli seuran ensimmäinen pesismestaruus. Toinen tuli 2012, kun KPK voitti yli 35-vuotiaiden ikämiesten SM-kultaa Haapajärvellä pelatussa turnauksessa.

Viimeisin SM-mitali on B-tyttöjen SM-hopea 2015. SM-mitaleja KPK:lla on kaikkiaan 15.

Arttu All Stars-KPK B-tytöt 2008 SM-kultajoukkue haasteottelu Kajaanin Liikuntapuistossa lauantaina 29.9. alkaen kello 13. Vapaa pääsy.