KPK taistelee SM-mitaleista

KPK taistelee SM-mitaleista

KPK:n C-tytöt mitalitaisteluissa SM-leirillä

Kajaanin Pallokerhon C-tytöt ovat yhden voiton päässä välieräpaikasta ja SM-mitaliotteluista alle 16-vuotiaiden pesäpallon lopputurnauksessa Oulussa. KPK on voittanut 10 joukkueen alkulohkossa kahdeksasta ottelusta kuusi ja on toisena. Perjantaina joukkue kohtaa Haminan ja varmistaa voitolla paikkansa puolierissä. Tasapelikin riittää kolmossijaan ja jatkopaikkaan.

Alkulohkon voittaa Muhos ja etenee välieriin. Kahdesta muusta jatkopaikasta taistelevat KPK:n (12 pistettä) lisäksi Hamina (11), Rauma (10) ja Joensuu (10), kun jäljellä on yksi kierros. KPK kohtaa viimeisessä ottelussaan perjantaiaamuna Rauman. Sotkamon Jymyn C-pojilla ei ole mennyt SM-sarjassaan yhtä hyvin. Joukkue on voittanut seitsemästä ottelustaan vain kolme ja on alkulohkossaan kuudes ja ulkona mitalitaisteluista.

KPK ja Vuokatin Veto yhdistivät täksi kaudeksi C-tyttötoimintansa, ja sen ansiosta Oulussa kaksi KPK:n nimellä pelaavaa tyttöjoukkuetta. KPK II pelaa pelisarjaa ja on voittanut neljä ottelua seitsemästä ja pelaa viimeisinä päivinä sarjansa sijoista noin 10-12.

Kainuun C-ikäisten joukkueet ovat leirillä kokeneiden pelinjohtajien johdettavina. KPK:n ykkösjoukkuetta peluuttaa Harri Tegelberg ja kakkosjoukkuetta Jenna Siira. Jymyn poikia johtavat Jere Pelkonen ja isä Hannu Pelkonen.