D-tytöille pronssia kovan taistelun jälkeen

D-tytöille pronssia kovan taistelun jälkeen

Kajaanin Pallokerhon D14-tytöt pääsivät nuorten suurleirillä Turussa perjantaina mitalijuhliin, kun Ylihärmä kaatui pelisarjan pronssiottelussa kovan taistelun jälkeen juoksuin 12-10.

Mitali oli tälle ikäluokalle ensimmäinen, tosin muutama tyttö pelasi jo viime kesänä leirimestaruuden voittaneessa KPK:n ja Vuokatin yhteisessä DE-tyttöjoukkueessa.

Neljän vuoroparin pronssiottelu kulki KPK:n hallinnassa koko ajan. KPK aloitti sisävuorolla ja johti 2-0, 6-1 ja 12-6 ennen Ylihärmän viimeistä tasoittavaa sisävuoroa. Läpilyönti ajotilanteessa nosti Ylihärmän kuitenkin kahden juoksun päähän ennen kuin KPK sai helpottavat palot ja pääsi voitonjuhliin.

KPK:n tytöt pelasivat hienon leiriviikon. Ainoaksi tahraksi jäi tappio Sieville välieräottelussa. Tuloksena oli kahdeksan voittoa ja kaksi tasapeliä. Joukkueen pelaajista Tiia Jokela oli mukana tyttöjen pelisarjan Itä-Lännessä ja palkittiin kentän parhaana. Joukkueen pelinjohtaja oli Jukka Nevalainen.

KPK:n joukkue pronssiottelussa: Vilma Nevalainen, Hanna Perttunen, Miia Vuoti, Moona Malinen, Tiia Jokela, Nelli Huotari, Nea Tuikka, Oona Mertanen, Jenni Nevalainen, Milla Meriläinen, Venla Moilanen, Olivia Pasanen ja Saimi Lähdetniemi. Pelinjohtajat ja valmentajat: Jukka Nevalainen ja Emma Nevanperä.

Mitali oli kainuulaisille tyttöjoukkueille kesän toinen. Sotkamon Jymyn E-tytöt saivat viikko sitten päättyneellä Tenavaleirillä kilpasarjan pronssia.