Ladyt

Tervetuloa Ladypesikseen!

Mitä Ladypesis on?
Kajaanin Pallokerho on tarjonnut jo yli 10 vuoden ajan täysi-ikäisille naisille harrastepesäpalloa eli ladypesistä. Ladypesis on tarkoitettu yli 18-vuotialle kaiken kuntoisille ja taitoisille naisille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa mukavassa porukassa hyvillä mielin. Ladypesiksessä tehdään niin lihaskunto- kuin lajiharjotteitakin oman kunnon ja taitojen mukaan. Tavoitteena on  tarjota iloinen ja mukava harrastus, jossa pääsee haastamaan itseään pesäpallosalojen kanssa. Ladypesis on tarkoitettu kaikille pesäpallosta kiinnostuneille naisille.  Ladypesisharjoitukset pyörivät ympäri vuoden, ja mukaan voi liittyä milloin vain!

Mitä tarvitsen?
Mitään pesäpalloon liittyvää ei tarvitse osata tai omistaa, kunhan on innostunut pesäpallosta ja ryhmäliikunnasta.
Ladypesistreeneihin tarvitset monipuolisen liikunnan sallivat vaatteet, juomapullon ja hyvän mielen. Pesäpallovälineitä voit lainata joukkueelta.

ystvyysottelu 8.8.18

 Ladyjoukkueen kaudelle 2021-2022 sovitut arvot / säännöt ovat: tasa-arvo, tiimihenki, avoimuus, rehellisyys, luottamus ja hyvät käytöstavat.

Mitä Ladypesis maksaa?
Ladypesiksen maksut koostuvat kausimaksuista, Kajaanin Pallokerhon jäsenyydestä sekä Pesäpalloliiton harrastepassista (vakuutuksesta).
Kausimaksuilla katetaan mm. salin vuokramaksuja sekä kesäisin kenttämaksuja.

Kajaanin Pallokerhon jäsenmaksu vuodelle 2021 on 30e / vuosi yksilöjäseneltä, perhejäsenyys 75e / vuosi.
Ladyjen syksyn 2021 kausimaksu on 20e sekä kevään 2022 kausimaksu on 25e. Kesäkausi 2022 (toukokuusta syyskuun loppuun) on 50e.
Muita kuluja kuten turnausmatkoja yms. varten keräämme varoja mm. talkoilla erilaisissa tapahtumissa.

Miten voin liittyä Kajaanin Pallokerhon ja Ladyjen jäseneksi?
Kajaanin Pallokerhon jäseneksi voit liittyä MyClubin kautta: https://kpk.myclub.fi/

Kun käytät MyClubia ensimmäistä kertaa, luo itsellesi ensimmäiseksi käyttäjätunnus ja liity Kajaanin Pallokerhon jäseneksi.
KPK:n jäseneksi liittymisen jälkeen voit liittyä Ladyt-joukkueeseen etsimällä "KPK Ladyt- tapahtuman" ja liittymällä mukaan tapahtumaan liityt mukaan joukkueen toimintaan.
Kaikki laskutus (mm. jäsenmaksut, kausimaksut) tapahtuu MyClubin kautta, joten jokaisen Ladylaisen tulee liittyä MyClubiin.
Kysy tarvittaessa apua Ladyilta!

Harrastepassi ja vakuutus
Pesäpalloliiton harrastepassi (lisenssi) on pakollinen aktiiviselle Ladypesis harrastajalle. Suosittelemme lämpimästi vakuutuksellista passia, koska useat vapaa-ajan vakuutukset eivät korvaa pesäpallo-harjoituksissa tai peleissä sattuneita vahinkoja. Harrastepassi Sporttiturva-vakuutuksella v.2021-2022 maksaa 39,50e /vuosi. Jokainen harrastaja huolehtii harrastepassin ja vakuutuksen voimassaolosta henkilökohtaisesti.

Täältä voit ostaa harrastepassin: https://info.suomisport.fi/

Suomisport on Suomen Olympiakomitean ylläpitämä palvelu, josta saat ostettua samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen. Voit myös ladata ilmaisen Suomisport- sovelluksen älypuhelimeesi jolloin vakuutustiedot ja lisenssi kulkevat mukanasi. Suomisport mobiilisovellus saatavilla Google Play (android) ja App Store (iOS)- sovelluskaupoista.

Missä ja milloin harjoitellaan?
Syyskausi 2021 aloitetaan keskiviikkona 27.10.-21 klo 18.30-20 Soidinsuon koulun liikuntasalissa.
Myös jatkossa treenit ovat keskiviikkoisin klo 18.30-20!

Kaudesta 2021-2022 lisää täältä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

KPK Ladyjen yhteyshenkilö:
Henje Rahko
p. 044 5685348
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Löydät meidät myös Facebookista (Lady-pesis Kajaani) ja Instagramista (kpkladyt)! 

TERVETULOA MUKAAN!

Päivitetty 7.10.2021