KPK Ladyt pesisturnauksessa Viinijärvellä ja Nurmeksessa

KPK Ladyt pesisturnauksessa Viinijärvellä ja Nurmeksessa

Kesä on ehtinyt jo melkein kääntyä syksyn puolelle kun Kajaanin Pallokerhon harrastepesisjoukkue Ladyt suuntasivat mailansa ensin kohti Viinijärvellä järjestettävää Itä-Suomen turnausta 17.8.2019. Itä-Suomen Ladypesis turnauksessa pelasi 6 eri joukkuetta; ViU pinkki, ViU valkea, Iisalmi, Nurmes, JoMa ja KPK.

Kesäkauden ensimmäisessä pelissä KPK kohtasi Viininjärven urheilijoiden pinkit. Vaikka ote oli ajoittain niin räpylässä kuin mailassakin KPK ladyilla hermostunutta, oli ottelu tiukka. ViU Pinkit voittivat kuitenkin ottelun lopulta tuloksella 7-6. Seuraavana vastustajana oli KPK:lla uusi tuttavuus: Nurmes. Nyt pelaaminen alkoi jo olla vapaampaa ja vaikka Nurmes antoi hyvän vastuksen, peli kuitenkin kääntyi KPK:n hyväksi 12-9. Aurinkokin alkoi lämmittää kentällä mukavasti, sää oli suorastaan jo helteinen.

Evästauon ja pienen pelipalaverin jälkeen jatkettiin jatkopeleillä, jossa KPK Ladyja vastaan asettui Joensuun Maila. Nyt Ladyilla peli kulki jo hienosti, lämmin sää ja aurinko selvästi saivat KPK:n pelaajien pelit taas kulkemaan ja JoMa kaatui lukemin 11-5. Näin saldoksi turnauspäivästä kertyi 1 tappio ja 2 voittoa sekä rutkasti kokemusta ja auringon polttamia kasvoja.

 IMG 20190818 WA0002

Mukana Itä-Suomen turnauksessa KPK Ladyista olivat (ylärivi, vasemmalta oikealle): Minna Kettunen, Henje Rahko, Eila Palo, Krista Jylänki, Outi Ahola, Ulla Kokkonen, Paula Juntunen, (alarivi, vasemmalta oikealle): pj Johanna Partanen, Hanne Pääkkönen, Tiina Schroderus, Riija Kemppainen ja Anna-Mari Tegelberg. Kuvasta puuttuu Sirpa Heikkinen. 

 

Viikon päästä Itä-Suomen turnauksesta lauantaina 24.8 KPK:laiset saivat kutsun Nurmekseen pieneen paikallisturnaukseen. Tällä kertaa vastustajiksi asettuivat JoMa sekä Nurmes. Tällä kertaa sää oli hieman epävakaisempi, tuulta ja sateen uhka oli todellinen. Viikon takaisesta turnauksesta otettiin nyt suurennuslasin alle tarkastettavaksi ja tavoitteeksi merkkivirheiden välttäminen sekä tarkkuutta ulkopeliin.

Ensimmäisessä pelissä Joensuun Mailaa vastaan KPK:n ladyt saivat hyviä onnistumisia niin ulko- kuin sisäpelissäkin. JoMa voitettiin lopulta 2-0 (9-4, 6-0) ja huomion arvoista oli toisen jakson voitto puhtaasti, vastustaja ei saanut KPK:n Ladyilta yhtään juoksua!

Päivän toisessa pelissä KPK kohtasi Nurmeksen. Peli kulki edelleen hyvin pienestä vesisateesta huolimatta ja tämäkin vastustaja voitettiin 2-0 (7-12, 2-9).

Turnaukset antoivat paljon hyvää ja kehitettävää meidän joukkueellemme, joka tänäkin vuonna osallistuu Turussa järjestettävään Ladypesis turnaukseen 7.-8.9.2019.

 IMG 20190824 WA0008

Nurmekseen turnaukseen KPK Ladyista osallistuivat (ylärivi): Tiina Schroderus, Paula Juntunen, Eila Palo, Outi Ahola, Päivi Flöjt, Maria Oravala, Nea Moilanen, Minna Kettunen, Henna Korhonen, (keskirivi) pj Johanna Partanen, Sanna Ahola, Ulla Kokkonen, (alarivi) Silja Kohonen sekä Anna-Mari Tegelberg

KPK Ladyt kiittää niin Itä-Suomen kuin Nurmeksen turnauksen järjestäjiä ja turnauksiin osallistuneita joukkueita - toivottavasti tapaamme myös kesällä 2020!