Ladyt

Tervetuloa Ladypesikseen!

Mitä Ladypesis on?
Kajaanin Pallokerho on tarjonnut jo yli 10 vuoden ajan täysi-ikäisille naisille harrastepesäpalloa eli ladypesistä. Ladypesis on tarkoitettu yli 18-vuotialle kaiken kuntoisille ja taitoisille naisille, jotka haluavat harrastaa liikuntaa mukavassa porukassa hyvillä mielin. Ladypesiksessä tehdään niin lihaskunto- kuin lajiharjotteitakin oman kunnon ja taitojen mukaan. Tavoitteena on  tarjota iloinen ja mukava harrastus, jossa pääsee haastamaan itseään pesäpallosalojen kanssa. Ladypesis on tarkoitettu kaikille pesäpallosta kiinnostuneille naisille.  Ladypesisharjoitukset pyörivät ympäri vuoden, ja mukaan voi liittyä milloin vain!

Mitä tarvitsen?
Mitään pesäpalloon liittyvää ei tarvitse osata tai omistaa, kunhan on innostunut pesäpallosta ja ryhmäliikunnasta.
Ladypesistreeneihin tarvitset monipuolisen liikunnan sallivat vaatteet, juomapullon ja hyvän mielen. Pesäpallovälineitä voit lainata joukkueelta.

ystvyysottelu 8.8.18

 Ladyjoukkueen kaudelle 2022-2023 sovitut arvot / säännöt ovat: tehdään tosissaan, muttei totisesti, kaveria ei jätetä, matalan kynnyksen harrastustoiminta ja aina löytyy kaveri.

Mitä Ladypesis maksaa?
Ladypesiksen maksut koostuvat kausimaksuista, Kajaanin Pallokerhon jäsenyydestä sekä Pesäpalloliiton harrastepassista (vakuutuksesta).
Kausimaksuilla katetaan mm. salin vuokramaksuja sekä kesäisin kenttämaksuja.

Kajaanin Pallokerhon jäsenmaksu vuodelle 2023 on 40e / vuosi yksilöjäseneltä, perhejäsenyys 80e / vuosi.
Ladyjen syksyn 2022 + kevään 2023 kausimaksu on  yhteensä 40e.  Kesäkausi 2023 (toukokuusta syyskuun loppuun) on 55e.

Muita kuluja kuten turnausmatkoja yms. varten keräämme varoja mm. talkoilla erilaisissa tapahtumissa.

Miten voin liittyä Kajaanin Pallokerhon ja Ladyjen jäseneksi?
Kajaanin Pallokerhon jäseneksi voit liittyä MyClubin kautta: https://kpk.myclub.fi/

Kun käytät MyClubia ensimmäistä kertaa, luo itsellesi ensimmäiseksi käyttäjätunnus ja liity Kajaanin Pallokerhon jäseneksi.
KPK:n jäseneksi liittymisen jälkeen voit liittyä Ladyt-joukkueeseen etsimällä "KPK Ladyt- tapahtuman" ja liittymällä mukaan tapahtumaan liityt mukaan joukkueen toimintaan.
Kaikki laskutus (mm. jäsenmaksut, kausimaksut) tapahtuu MyClubin kautta, joten jokaisen Ladylaisen tulee liittyä MyClubiin.
Kysy tarvittaessa apua Ladyilta!

Harrastelisenssi ja vakuutus
Pesäpalloliiton harrastepassi muuttuu vuonna 2023 nimeltään harrastelisenssiksi. Harrastelisenssi on pakollinen aktiiviselle Ladypesis harrastajalle, sillä se antaa oikeuden pelata harrastepesissarjoissa ja -turnauksissa. Suosittelemme lämpimästi vakuutuksellista lisenssiä, koska useat vapaa-ajan vakuutukset eivät korvaa pesäpalloharjoituksissa tai peleissä sattuneita vahinkoja.

Vuonna 2023 myös harrastelisenssin kausi muuttuu eri ajankohtaan; siirtymävaiheessa uusi kausi alkaa 1.4.23 ja päättyy jo 31.10.2023 ja siten siirrytään uudelle lisenssin ajankohdalle joka tulee olemaan jatkossa 1.11-31.10.
Jokainen harrastaja huolehtii harrastelisenssin ja vakuutuksen voimassaolosta henkilökohtaisesti.

Täältä voit ostaa harrastelisenssin: https://info.suomisport.fi/

Suomisport on Suomen Olympiakomitean ylläpitämä palvelu, josta saat ostettua samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen. Voit myös ladata ilmaisen Suomisport- sovelluksen älypuhelimeesi jolloin vakuutustiedot ja lisenssi kulkevat mukanasi. Suomisport mobiilisovellus saatavilla Google Play (android) ja App Store (iOS)- sovelluskaupoista.

Missä ja milloin harjoitellaan?
Talvikauden sisätreenit maanantaisin klo 18.30- 20.00 Soidinsuon koulun salissa 24.10.2022 alkaen
Kesäkausi 2023 aloitetaan kun sää ja kenttäolosuhteet sen sallivat!

Kaudesta 2022-2023 lisää täältä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

KPK Ladyjen yhteyshenkilö:
Henje Rahko
p. 044 5685348
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Löydät meidät myös Facebookista (Lady-pesis Kajaani) ja Instagramista (kpkladyt)! 

TERVETULOA MUKAAN!

Päivitetty 30.3.2023