Pingut Turussa

Pingut Turussa

RÄPYLÄT LIUKUUN!

Kajaanin Pallokerhon Ladyt suuntasivat jo kuudetta kertaa Turun Kupittaalle valtakunnalliseen ladypesisturnaukseen 2.-3.9.2017. Mukana oli tänäkin vuonna lähes 40 joukkuetta naisenergiaa ympäri Suomea.

Tällä kertaa Matka-Moilasen kyytiin pakkautui 20 Pingua ja pesue täydentyi vielä kolmella määränpäässä. Pelit pelattiin kahdella joukkueella Kopakat /Kopsakat Pingut Kajjjaanista (KPK). Mukana matkassa oli myös runsaasti pingurekvisiittaa ja Kaenuun murretta.

Lauantaina ohjelmassa oli kuusi peliä. Kannustavien "Kaloja!", "Räpylät liukuun!" ja "Jäitä hattuun!" huutojen saatelemana Pingut pääsivät tuulettamaan neljää voittoa "Hei, hei, hei meikä kalat vei!" - huudollaan. Kahdessa pelissä Pingut joutuivat antautumaan vastustajalleen. Pitkän ja antoisan päivän kruunasi yhteinen juhlaillallinen ja illanvietto.

Sunnuntaina Pingut olivat edelleen jäätävässä iskussa. Tuloksena oli päivän molemmista peleistä saaliit kotiin.

Viikonlopun aikana Pingujen räpylät liukuivat yhteensä 72 juoksua.

Tänä vuonna saimme mukaan ennätysmäärän uusia ladyja, joiden upeat suoritukset täydensivät hyvin Lady-Pingujen menestystä. Turnaus oli jälleen täynnä iloista meininkiä, huippusuorituksia ja rentoa yhdessä oloa.

Pingut kiittävät kaikkia tukijoitaan ja toivottavat kaikki pesäpallosta kiinnostuneet naiset mukaan toimintaan.

"kvik, kvik kentällä nähdään!"