GF-junnut aloittivat sarjapelit

GF-junnut aloittivat sarjapelit

Kajaanissa järjestettiin F-aluesarja Pohjoisen kotipeliturnaus sunnuntaina 23.5.2021. KPK:n juniorit aloittivat F-aluesarjan pelit Kempeleen Kirin (Keki) sinistä joukkuetta vastaan Kajaanin liikuntapuistossa. Peli oli tasaväkistä ja molemmilla joukkueilla tuli onnistumisia. GF-juniorit olivat innokkaita, kun pääsivät pelaamaan ensimmäistä kertaa joukkueena toisia vastaan. Ilmassa väreili pientä jännitystä ja malttamatonta odotusta. Palloon osuttiin, juostiin juoksuja, saatiin koppeja, lyötiin laittomia, lyötiin näppejä, heitettiin paloja ja ennen kaikkea nautittiin pelaamisesta. Myös yleisöä oli paikalla kannustamassa junnuja.

20210523 GF 01

Toinen peli oli Sojy vastaan Keki. Tässä pelissä tehtiin paljon juoksuja.

Kolmas peli oli KPK vastaan Sojy. Peli oli odotettua tasaväkisempi, ottaen huomioon KPK:n joukkueen vähäisen pelikokemuksen. Kyseessähän oli siis KPK:n toinen sarjapeli ja Sojy on pelannut sarjassa jo kolme vuotta. Eroa oli havaittavissa siinä, miten hyödynnettiin harhaheitot ja lähdettiin pesiltä. Lyöntipelissä ei hävitty vastustajalle vaan siinä tuli hienoja onnistumisia kautta joukkueen.

Niin mailan varressa kuin räpylässä nähtiin ennakkoluulottomia suorituksia ja positiivisia onnistumisia. Tästä on hyvä jatkaa kauden muihin peleihin. Nämä olivat KPK:n GF-junnujen ensimmäiset sarjapelit, joita on yhteensä 13 peliä tänä kesänä.
Junnujen pelit löytyvät myös @pesismamma -Instagram tililtä.

20210523 GF 02
Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan GF-junnujen pelejä!

Pelien lopputulokset:
Kajaanin pallokerho – Kempeleen Kiri sininen 0–1 (5-10, 0-0) (Palkitut: KPK I Jooa Juntunen, tsemppari Eevi Selesniemi)
Sotkamon Jymy - Kempeleen Kiri sininen 1-0 (23-10, 0-0)
Kajaanin pallokerho – Sotkamon Jymy 0-1 (8-13, 0-0) (Palkitut: KPK I Minnea Poikkimäki, tsemppari Aapo Sirviö)

20210523 GF 03