Kahden pinnan donkkaus Tyrnävältä!

"Back-to-back" -pelit Tyrnävän Tempausta vastaan saivat kajaanilaisittain duurivoittoisen päätöksen, kun KPK haki monivaiheisen 1-2 (9-2, 2-9, 2-2, 2-3) voiton Tyrnävältä.

Toinen ottelu oli ensimmäisen tapaan kuljettajan paikan suhteen tuulinen: TyTe löi ensimmäisellä jaksolla lujaa ja KPK oli ottavana osapuolena.

Toisella jaksolla nähtiin sisuuntunut sininen: osat vaihtuivat ja oli Kajaanin vuoro kurittaa Tyrnävän ulkokenttää kovalla pommilla toisensa perään. Kovimpana mailanaisena kunnostautui jokeritykki Mari Kemppainen, joka käräytti ottelussa peräti 8 lyötyä!

Supervuoro ja kotiutuskisa olivat puolin ja toisin kovaa lyöntinäytöstä, mutta kotarin tasoittavalla 0-3 johtoa puolustaneen vierasjoukkueen räpylä kesti tiukimmassa paikassa!

Ilmeenmuutoksen alkutahdit iski tänään 20-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä Krista Piirainen, joka yllätti Tempauksen takakentän kunniajuoksun arvoisesti. Tästä hyvästä Krista sai kunnian suorittaa rituaalipussituksen!

KPK:n palkitut:
1 Mari Kemppainen (8 lyötyä, 1 tuotu, kl 10/11)
2 Salla Ronkainen (1 lyöty, 2 tuotua, kl 6/9)

Huomionarvoista on myös, että KPK:n paidassa nähtiin tänään myös ykköspesisdebytantti Tiia Jokela, joka pelasi vastuullisen kakkospolttajan tontin mallikkaasti! C-ikäinen Tiia oli jo kirjauttaa lisäksi useita lyötyjä juoksuja, mutta mallikkaan näköinen kolmosrajaleikkuri tuomittiin hiuksenhienosti laittomaksi.